Concentrated on innovation and marketing of Oiboun® fitness rebounder for all age levels of users, providing a variety of fun playing, balance training, weight loss, body shaping, physical therapy, brain stimulating, etc.

 

Прочитај повеќе

Избрана Производи

 • Квалитет

  Квалитет

  Сметаме дека добар производ доаѓа од добар дизајн и добра контрола, која е причината зошто ние секогаш се стави на квалитетот на прво место и строго врши надзор на квалитетот на производот на секој процес.

  Прочитај Повеќе →
 • дизајн

  дизајн

  Се трансформира од ОЕМ да ODM, пак ние инсистираме на свој дизајн и, исто така, сопствен бренд, кои нас не прават да биде одговорен за нашите производи и клиенти за подолг рок.

  Прочитај Повеќе →
 • Работилница

  Работилница

  Pengchuang, subsidiary of Ningbo Oboun, is one mid-sized manufacturer that is mainly supplying Oiboun mini trampoline, trampoline accessary, and other parts.

  Прочитај Повеќе →

Нови пристигнувања

Прашање Сега
 • * CAPTCHA: Ве молиме изберете камион