Concentrated on innovation and marketing of Oiboun® fitness rebounder for all age levels of users, providing a variety of fun playing, balance training, weight loss, body shaping, physical therapy, brain stimulating, etc.

 

Read More

Products Bintang

  • Quality

    Quality

    We mikir produk apik asalé saka desain apik lan apik kontrol, kang kok kita tansah sijine kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.

    Read More →
  • desain

    desain

    Ndandani saka OEM kanggo Potongan, Kangge kita jaluk ing desain dhewe lan account uga dhewe, kang supaya kita dadi tanggung jawab kanggo produk kita lan pelanggan kanggo long term.

    Read More →
  • Workshop

    Workshop

    Pengchuang, subsidiary of Ningbo Oboun, is one mid-sized manufacturer that is mainly supplying Oiboun mini trampoline, trampoline accessary, and other parts.

    Read More →

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag